mecholl, ja wnioskuję ze tylko właściciel auta będzie mógł nie mieć dokumentów. A ani ojciec ani ja właścicielami wg dokumentów nie jesteśmy. Niejako "pożyczamy" samochód od matuli.
Chyba :roll:
a no ciekawe jak to będzie ale mam nadzieję, że tak jak u Skandynawów. Nie ważne czyj samochód, jeśli nie było zgłoszenia, że samochód kradziony i ma ważny przegląd i ubezpieczenie to jedziesz dalej. Jeszcze się nie spotkałem, żeby się mnie sptytali do kogo należy samochód. Życzę Wam i sobie żeby w PL było tak samo
Witam,
Mam pytanie, może ktoś miał podobny problem.
Otóż podczas większej prędkości (około<70km/h) zaczyna się efekt tak jakby zasysania powietrza w środku kabiny. Na moje "ucho" powietrze dostaje się gdzieś z okolic podszybia.
Spotkał się ktoś z takim problemem?
Pozdrawiam
Problemem nie są czasem wycieraczki ?? Jeżeli wpadają w wibracje to efekt będzie podobny to wymienionego. Pytanie czy wpadające powietrze czuć, czy tylko słychać ?
Akurat noszę się z zamiarem wycieraczek, więc po wymianie zobaczę czy jest różnica. Zrobię to jutro i napiszę. Faktem jest, że raczej odgłos jest słyszalny a odczucia tego powietrza nie ma.
Witam,mam podobny problem w mojej O2 z tym że u mnie odgłos dochodzi z okolic tylnych lewych drzwi,myślałem że to uszczelka ale po obklejeniu od zewnatrz taśmą szczelin drzwi efekt był ten szm.Misa ktos podobny problem? bo nie chce rozbebeszać wszystkiego z tyłu żeby dojść co sie dzieje,no chyba że w ostateczności,aha i dodam tylko że auto nie było bite.pozdrawiam.
Cóż, po wymianie wycieraczek poczułem różnice. Odgłosy są dużo mniejsze, aczkolwiek nie znikły całkiem. Teraz przynajmniej nie mam wrażenia, że powietrze gdzieś mi się wdziera obok szyby.
Komentarz